Schaeffler Automotive Aftermarket Benelux

 
 
 
 
 
 
Geschiedenis

from 2011

 
 

2011
Schaeffler Automotive Aftermarket is in het raceseizoen 2011 opnieuw sponsor van het MKR Technology Truck Racing Team van Mario Kress. In de MKR-bolides zorgen een speciale racekoppeling en een stuurbekrachtigingspomp van LuK voor vermogen en precisie.

 

Op de IAA (Internationale Automobilausstellung) in Frankfurt am Main demonstreert Schaeffler Automotive Aftermarket 'live' reparatieprocedures en kunnen de bezoekers deelnemen aan de 'Schaeffler DTM Experience'.

 

Vanaf nu kunnen werkplaatsen en handelspartners uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux gebruikmaken van de LuK INA FAG servicehotline, de eerste telefonische helpdesk voor alle Schaeffler-producten die via de vrije vervangingsonderdelenmarkt worden verkocht.

 

2012
Nieuw in het assortiment: met de FAG-oplossing voor wiellagerreparatie voor bestelwagens komen de asdragervervanging en de asuitlijning te vervallen. Hierdoor is de reparatietijd tot 60 procent korter dan gebruikelijk.

 

Met de LuK RepSet® 2CT introduceert Schaeffler Automotive Aftermarket op de vrije vervangingsonderdelenmarkt de eerste reparatieoplossing voor droge dubbele koppelingen.

 

Sterk, duurzaam, hulpbronnenefficiënt: reparatieoplossingen voor zware bedrijfswagens worden nu geleverd met de LuK HD 30 PLUS-frictievoering.

 

Schaeffler Automotive Aftermarket presenteert voor het eerst zijn differentieellagerprogramma voor bedrijfswagens. Dit omvat een compleet assortiment van alle hoofdlagers die in differentiëlen zijn ingebouwd.

 

Met ruim 220 verschillende artikelen beschikt Schaeffler Automotive Aftermarket over een compleet assortiment dynamovrijlooprollen (Overrunning Alternator Pulley, OAP) en dynamovrijlooprollen met ontkoppeling (Overrunning Alternator Decoupler, OAD).

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren